OLIWERVIK

Travel Blog

Auckland

Hej alla läsare!

Blir ett litet kort inlägg eftersom jetlaggen fortfarande sitter i ordentligt och för att jag inte hunnit kolla mig så mycket runt omkring än. Landade i Auckland efter 30 timmars flygning med mellanlandning i Doha och Perth. Direkt efter ankomsten KL 7 på morgonen tog jag mig till mitt boende. Självklart så har boende värden (Attic Backpackers) strulat med bokningen och inte fått in min bokning i systemet, så istället för min första vecka jag skulle ha stannat här så blir det endast 3 dagar.

Det blir nu att planera vart man ska ta sig någonstans. Ifall man ska åka ifrån storstaden på än gång eller ifall man ska stanna kvar på något annat ställe och se sig mer omkring. Lägger upp lite bilder på det jag hunnit se här i Auckland!

 

Auckland Pier.

Queen street, Auckland.

Auckland Pier.

Oliwer SvenssonComment