OLIWERVIK

Travel Blog

Devonport

Tredje dagen är inledd och jetlaggen är påväg att försvinna. Igår så blev det en oväntad tur ner till beachen i devonport stax utanför fastlandet i Auckland. En riktigt grym dag med människor från hela världen. Medans vi alla var ute så lyckades jag samla på mig tips på vart man skulle åka och vilket sett som var bäst att ta sig runt på. Dem flesta som jag träffat på hittils har rest både i  Australien och Nya Zeeland över 2 månader, så det finns en hel del man kan fråga om ifall man behöver några resetrips!

Med lite tur så lyckades jag fixa boende på vandrarhemmet här i Auckland tills på söndag istället för fredag. På söndag morgon så beger jag mig ner i landet med en buss som kallas för Stray. Första stoppet är Reglan som ligger strax nedanför Auckland där jag kommer bo en natt på ett annat vandrarhem och sedan resa vidare mot andra ställen där man förhoppningsvis kan göra lite fler aktiviteter.

Beroende på ifall det finns tillgänglighet för WIFI och nätverk ner mot landet så kommer jag kanske med ett samlat inlägg skriva vad som hänt under min tur när jag får möjlighet!

Devonport Beach.

Devonport Beach.

Devonport Beach, Ferry Terminal.

Stray bus map.


Oliwer Svensson2 Comments