OLIWERVIK

Travel Blog

Future Sound System

Passar på att lägga upp lite bilder nu innan jag åker ner till Raglan för lite surfing på söndag. Fyra dagar har gått (tror jag?..) och det är nu snart dags att åka ifrån Auckland ner mot södra ön för lite äventyr och upptäcks resa. I förrgår så fick jag nya rumskamrater, var av en engelsman som jag började snacka med. Phil från Plymouth har rest solo i snart ett halvår och har besökt större delen av Asien och Söderhavet och har nu sina sista dagar här Nya Zeeland att njuta av innan han bär sig vidare till Australien imorgon. Varför inte avsluta hans resa här i Nya Zeeland på Future Sound System, en festival strax utanför Auckland på Mt Smart Stadium? Det blev en grym kväll med 20 kvällsgrader och musik från Aviici, Martin Garrix och fler stora artister.

För att kunna överleva på detta ställe lite längre, så har jag precis börjat köpa egen mat till köket på vandrarhemmet. Inte lika mycket lamm och rödvin har det blivit som jag förväntat mig, men ett par glas Nya Zeeländskt rödvin blir det nog säkert innan det bär iväg.


Oliwer SvenssonComment