OLIWERVIK

Travel Blog

Bangkok och Koh Samet

Den 10 timmar långa resa från Arlanda till Bangkok är nu avklarad. En förvånansvärt behaglig flygresa har placerat oss mitt i det så kallade Bangkok's folk kaos. Men trots allt kaos så lyckades vi träffa rätt del av stadens alla kvarter, Silom Soi. Den delen av staden som även kallas "The Urban streets". Ett äldre kvarter som inte riktigt mäter sig med dom mer högteknologiska delarna av staden. Ändå lyckades vi hitta ett mycket trevligt hostel bland en mängd ruckliga byggnader. Dagarna i Bangkok's folkrus spenderades bland annat med att besöka stadens mest välkända marknad, Chatuchak Weekend Market. Ett par skor, några schysta t-shirts och ett par brillor införskaffades för knappa 300kr totalt. Två nätters väntan inför en mer tropisk upplevelse än storstads livet har slutligen tagit oss till paradisets ände av Thailand, Koh Samet. Härliga sandstränder, god mat och trevligt folk har startat denna resa med härliga förväntningar av vad som kan komma hända här näst. Några dagar återstår av livet här på Koh Samet innan vi beger oss vidare till södrare delarna av Thailand.

Chatuchak Weekend Market

Chatuchak Weekend Market

image.jpg
Koh Samet

Koh Samet

Oliwer SvenssonComment