OLIWERVIK

Travel Blog

Snorkling på Koh Samet

4 dagar har passerat här på Koh Samet och nu är de dags att bege sig av till Krabi och dem södra delarna av Thailand. Krabi som många säkert hört talas om ligger nedanför Phuket och tillhör dem ännu tropiska delarna av södra sidan. Kusten kring Krabi omgivs av ett fåtal öar som är kända för sina vackra korallrev, fina sandstränder och unika vyer. Innan vi beger oss dit dock hade vi tänkt att berätta om dem dagarna som vi spenderat här på Koh Samet. Vi vill tacka Buddies Bar som har tagit hand om oss dom här dagarna. God mat, trevlig personal och extremt bra läge. Efter ett antal vistelser så behövdes ingen beställning innan maten och två Chang stod framme på bordet. Jag antar att det är så det fungerar när man hittar sina favorit ställen.

För att komplettera vår tid här på ön så bestämde vi oss för att åka ut med båt och snorkla i korallreven. En eftermiddag spenderades under vatten och på ett fåtal öar som omringar Koh Samet.  En bärs, lite frukt och fin utsikt summerade våra pauser mellan dykningarna i dem färgglada korallreven.

Om jag får möjlighet till bra wi-fi så kommer jag att lägga upp lite fler bilder och videos filmat med min gopro. Jag kommer försöka göra små montage som berättar lite vad vi gjort, och även fånga bilder samt videos som kan vara svåra att ta med en vanlig kamera.

På återseende.

En ny fiskart

En ny fiskart

Fiskstim på Koh Kudee

Fiskstim på Koh Kudee

Oliwer SvenssonComment